vin. iun. 18th, 2021

Uzina Termică (UT) Midia Năvodari a lansat în sistemul electronic de achiziții publice o licitație pentru construirea unei centrale fotovoltaice de 3 MW, conform datelor de pe platformă.

“În urma realizării Studiului de fezabilitate și aprobării oportunității și necesității investiției, Entitatea contractantă lansează prezenta procedură pentru Realizarea unei centrale fotoelectrice de 3MWp în locatia existenta a Uzinei Termoelectrice Midia S.A. (Furnizare de echipamente de producere energie electrica fotovoltaica, inclusiv montaj mecanic si racordare electrica, cu punere în funcțiune).

Centrala va avea aproape 9.100 de panouri și 28 de invertoare de putere și va fi amplasată pe un teren din incinta actualei Uzine Termice Midia, de lângă rafinăria Petromidia.

Valoarea estimată a proiectului este de circa 15,8 milioane de lei, câștigătorul fiind cel care vine cu cea mai bună ofertă preț-calitate, unde 70% din punctaj înseamnă prețul, iar restul două citerii tehnice: eficiența panourilor și garanția invertoarelor. Compania așteaptă oferte până la data de 25 mai. Se pot califica doar companiile cu o cifră de afaceri de cel puțin 30 de milioane de lei, însumată în ultimii trei ani.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *