lun. sept. 13th, 2021

Neceruit precum produsele de tâmplărie și netratat chimic cu “soluții magice” ca să “crească” și să se vândă “bine”. Celelalte sunt prea “frumoase” ca să fie adevărate! Trebuie să învățăm să consumăm fructe și legume de sezon cu aspect natural, normal.
Am devenit piața de desfacere a tuturor mai puțin a producătorilor autohtoni și este doar vina noastră, a cumpărătorilor. Importurile slăbesc economia națională dacă sunt mai mari decât exporturile. Banii trebuie să fie cheltuiți pe producția locală și să circule cât mai mult în economia națională. Toate mărfurile aduse din afară înseamnă implicit și mai multă poluare. Și, nu în ultimul rând, pentru a rezista la raft fructele și legumele aduse din afară sunt supuse unui întreg proces de tratare și conservare făcându-le mai puțin naturale dar și mai puțin sănătoase.

Pont:
Merele românești autentice le găsim cel mai ușor la piață, unde putem merge cu sacoșa din pânză de acasă și face cumpărături fără plastic!

 

https://www.romaniaecologica.ro/ecoblog/asa-arata-un-mar-adevarat-si-super-gustos?fbclid=IwAR10e4_yX41vNdEg8UZ2d2ti4t03mqt3qwI1pPVDd3CpO2VPn98QtkyD5zc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *