mie. aug. 4th, 2021

Mă numesc Mihai Badea și împreună cu echipa „Apa înseamnă viață” voi înota în zilele de 12 și 13 august 2021, de la intrarea Dunării în România, până la Porțile de Fier. Am ales să donez evenimentul Danube 115 pentru educația copiilor proveniți din medii vulnerabile, copiilor care învață la Școala Primară CONCORDIA.

Sunt un fost militar și actual înotător, am făcut polo de performanță și de câțiva ani am ales să îmi mențin forma fizică prin noi și noi provocări sportive.

„Apa înseamnă viața” și viața începe cu anii copilăriei. Însă nu toți copiii au un start bun în viață. Există copii pentru care mersul la școală este un lux, atât din punct de vedere financiar, cât și emoțional. Asta deoarece copiii care provin din medii vulnerabile nu numai că nu au poate toate rechizitele necesare, un sandwich pentru gustarea din recreația mare sau pantofi speciali pentru ora de sport. Copiii din medii vulnerabile sunt supuși unui stres emoțional, fiind marginalizați și discriminați. Acest lucru le distrage concentrarea de la ore, pentru că au de luptat cu un stres suplimentar față de restul copiilor.

Pentru că am privit în ochi acești copii, pentru că știu că fără această școală au șanse minime să își depășească condiția, pentru că vreau să zâmbească și când vor fi mari, le sunt AZI alături!

Ajuta-ne și tu în demersul nostru și DONEAZĂ pentru le oferi acestor copii educație de calitate.

 

https://concordia.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=20632&fbclid=IwAR1ISton4e_ZVmshHaa24BrYXxud_J3VghJ06WXuIuHDc0hwpdmJcZ2oJm8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *